Beste Bezoeker

 

De werkgroep genealogie van de HHV bestaat uit vrijwilligers met ruime ervaring in genealogisch onderzoek.
Ons uitgangspunt is beginnende onderzoekers op weg te helpen bij het opzetten van een familiestamboom.
Mocht u bij uw onderzoek zijn vastgelopen, dan bekijken we of wij u verder kunnen helpen.
In beide gevallen beschikken we ter ondersteuning over een ruim genealogische data- en advertentiebestand, specifiek gericht op families uit Den Helder.

Genealogisch onderzoek zult u zelf moeten doen en er begrip voor hebben dat wij dit niet voor u doen, maar u er toch bij willen helpen.
Het is natuurlijk zo dat wij niet alles weten, maar ook leren van de manier waarop onze bezoekers aan hun informatie zijn gekomen.

Hebt u toch nog vragen, dan kunt u deze stellen door op de contactknop, rechtsboven in de menubalk, te drukken. Voor verdere afhandeling wordt u dan doorgelinkt naar de website van de HHV waar u uw vraag kunt stellen.

Iets over deze website. Deze is gemaakt om op één plek snel te kunnen zoeken. Zie het als een soort startpagina met informatie over onderwerpen waarvan u wellicht iets aan kunt hebben.
Enkele genealogieën en kwartierstaten van bekende inwoners van Den Helder hebben wij als voorbeeld aan deze website toegevoegd.

Werkgroep genealogie van de HHV

Disclaimer
Mocht u op deze website persoonsgegevens, teksten, artikelen, afbeeldingen, enz. aantreffen waarvan u meent de eigenaar te zijn, dan verzoeken wij u dat aan ons te melden.
Veel van ons materiaal, ook nog niet gepubliceerd, is afkomstig uit eigen gelederen en met goede bedoelingen verkregen van leden van de HHV en mede-genealogen. 

 

werkgroep